POLÈMICA AL CLUB ROMANÈS

L'Steaua prohibeix la música de Queen a l'estadi perquè Mercury era gai

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / BUCAREST

El propietari de l'Steaua de Bucarest i líder del Partit Nova Generació, Gigi Becali, ha anunciat que prohibirà que a l'estadi del seu club s'interpreti una melodia de Freddie Mercury perquè l'excantant de Queen era homosexual. Becali ha manifestat així mateix que desaprova la Gay Parade, festival que se celebrarà dissabte que ve a la capital romanesa.

El propietari de l'Steaua s'ha pronunciat categòricament en contra de la marxa dels homosexuals programada en el marc d'una festa gai a Bucarest i ha avançat que d'ara endavant només s'escoltarà música religiosa a l'estadi. "No tinc res en contra dels homosexuals, però ¿per què fan la desfilada? Per atraure els nens" ha manifestat Becali al diari Evenimentul Zilei.

Segons la seva opinió, és assumpte dels mateixos gais "si són com són", i ha reafirmat que no està d'acord amb aquestes manifestacions públiques pel carrer. Per això ha aconsellat als homosexuals "que es reuneixin en un parc per fer espectacles".

Cançons religioses per evitar lesions

D'altra banda, Becali ha precisat que a les instal·lacions de l'Steaua no es difondrà més la cançó del grup britànic Queen We will rock you, al considerar que "instiga a la violència i és cantada per un homosexual", en referència al que va ser intèrpret del grup, Freddie Mercury, ja desaparegut.

Notícies relacionades

"D'ara endavant ordenaré que s'escolti a Ghencea [l'estadi del club] música religiosa, i no satànica. Jo pago i poso la música que vull. ¡Que aquell homosexual no canti més la melodia sobre la destrucció!" ha manifestat. En aquest sentit, ha argumentat que la música religiosa inspira pau i amistat, i que així no hi haurà més accidents i lesions dels jugadors.

El propietari del club esportiu corre el risc de ser sancionat pel Consell Nacional per al Combat contra la Discriminació si aquesta autoritat el considera culpable, i també pot ser denunciat davant la Federació romanesa, la FIFA i la UEFA.