SEGON CAP DE SÈRIE

Nadal iniciarà la defensa del títol de Roland Garros contra l'argentí Del Potro

2
Es llegeix en minuts
EFE / PARÍS /

El segon cap de sèrie del torneig de Roland Garros, Rafa Nadal, començarà la defensa del títol contra l'argentí Juan Martín del Potro, 58è del món, mentre que el suís Roger Federer, favorit número u i finalista de l'edició passada, ho farà contra el nord-americà Michael Russell.

Nadal i Del Potro s'han enfrontat en una única ocasió, aquest mateix any al Masters Series de Miami, en què l'espanyol es va imposar per dos sets a zero. En uns hipotètics vuitens de final, Nadal s'enfrontaria a l'australià Lleyton Hewitt, a qui ha derrotat en quatre de les sis ocasions en què s'han enfrontat, l'última vegada a les semifinals del passat Masters Series d'Hamburg.

Federer no ha jugat mai contra Rusell, un nord-americà de 29 anys que ocupa el lloc 71è de la classificació mundial i que no ha guanyat cap títol.

Si s'imposa la lògica de la classificació, el suís s'enfrontaria en vuitens de final al rus Mikhaïl Iujni, 13è cap de sèrie, a qui ha derrotat en les nou ocasions en què han jugat, la més recent aquest any en la final de Dubai.

Ljubicic, possible rival de Robredo

El xilè Fernando González debutarà davant el txec Radek Stepanek, i en vuitens de final l'espera un partit inèdit contra el francès Richard Gasquet, si les previsions es compleixen.

Tommy Robredo i Sergio Roittman protagonitzaran un altre duel hispanoargentí en la primera jornada, en enfrontament inèdit. L'espanyol s'enfrontaria en vuitens contra el croat Ivan Ljubicic, a qui va derrotar per primera vegada l'any passat a Cincinnati després de quatre derrotes prèvies.

David Ferrer obrirà la seva participació davant l'italià Daniele Bracciali, a qui ha guanyat les dues vegades que han jugat, i el seu rival hipotètic en vuitens seria el serbi Novak Djokovic, contra qui ha jugat dues vegades aquest any amb una victòria per a cada un.

Ferrero debuta davant Delic

Per la seva part, David Nalbandian s'enfrontarà en la primera ronda al sud-coreà Hyung-Taik Lee i l'espera a vuitens de final un partit contra el rus Nikolai Davidenko, quart favorit, a qui ha derrotat en els últims quatre duels.

Notícies relacionades

Juan Carlos Ferrero debutarà contra el nord-americà Amer Delic; Carlos Moyà, contra l'italià Andrea Seppi, i Nicolás Almagro s'enfrontarà al nord-americà Justin Gimelstob.

Juan Ignacio Chela començarà la seva participació en el torneig contra el veterà francès Fabrice Santoro; Guillermo Cañas, contra el romanès Victor Hanescu, i Agustín Calleri, contra un jugador procedent de la fase prèvia.