La plantilla disculpa l'enuig d'Etoo per ser substituït

El davanter del Barça va parlar amb Rijkaard i els capitans li van demanar que no tornés a actuar així

2
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

En poc més de mitja hora, la plantilla, i de passada el tècnic Frank Rijkaard, va mitigar l'empipament de Samuel Etoo. Mentre el Barça aixecava la Supercopa, el primer títol de la temporada, el davanter camerunès mastegava la seva decepció a casa. Irritat perquè va ser substituït en el descans per Eidur Gudjohnsen, Etoo va agafar el cotxe i va marxar. Sense esperar a la medalla ni a les fotos, ni tan sols per estar amb els seus companys. No estava per a ningú. Ahir, al tornar a la feina, va haver de donar algunes explicacions. Primer va parlar amb Rijkaard i després amb el grup. Sabia que s'havia equivocat. La plantilla, a través dels seus tres capitans (Puyol, Ronaldinho i Xavi) el va disculpar, però li va demanar que no ho fes més.

Després, quan va sortir a La Masia amb Thuram i Giuly per entrenar-se, ni rastre de l'empipament. Somrient, participant com un més de les bromes del grup. Semblava un altre. Res a veure, per exemple, amb la cara de Mark van Bommel, que no ha jugat ni un minut a la Supercopa. Va estar molt temps parlant amb Rijkaard, però l'empipament del jugador holandès, molt més discret, no té pas l'impacte mediàtic que l'enrenou que va provocar el d'Etoo diumenge.

LA JUSTIFICACIÓ

Notícies relacionades

Ni tampoc té la mateixa influència a l'equip. Ningú va dir ahir que el camerunès demanés perdó. I això que van aparèixer els tres capitans de forma successiva (primer Ronaldinho, després Xavi i, finalment Puyol)."L'empipament d'Etoo és normal",va ser la primera justificació del brasiler."Si algú no hi està d'acord, ho solucionem dins del vestidor i no al davant de la premsa",va afegir l'estrella."He parlat amb ell i està tot solucionat",va revelar Xavi."Samuel sap que l'equip el necessita. El grup el necessita. Ell és conscient del que ha passat",va explicar el centrecampista blaugrana, que després va dedicar grans elogis al davanter camerunès."És un futbolista fantàstic, dels més decisius que hi ha al món. Per mi és el millor davanter del futbol modern. No s'hi ha de donar més importància",va sentenciar Xavi.

Quan va aparèixer Puyol, el primer capità, poc més s'havia de dir sobre l'empipament d'Etoo:"El més important és que ha vingut molt motivat, amb ganes de treballar. Som un equip i ens hem de respectar entre nosaltres".Així, a l'estil Rijkaard, va voler el vestidor apagar el primer incendi. Al tècnic no li va agradar l'actitud d'Etoo; als seus companys, tampoc. Ells li van recriminar que així, primant l'individualisme, no es va enlloc. ¿I Etoo? Va guardar silenci.

Temes:

Samuel Etoo