Nadal

Gisela, el punt fort de les activitats nadalenques d’Esplugues

Esplugues donarà el tret de sortida a les activitats nadalenques aquest cap de setmana

  • La plaça de Catalunya acollirà bona part de les celebracions a Esplugues

  • Gisela, un dels plats forts d’aquestes dates, actuarà en el marc de la Fireta Infantil Sostenible

Gisela, el punt fort de les activitats nadalenques d’Esplugues

Ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de l’acte de l’encesa de llums de divendres passat i l’estrena del Túnel de la Il·lusió, la plaça de Catalunya acollirà aquest cap de setmana un espai de jocs infantils.

Aquest mateix lloc acollirà la majoria d’activitats de Nadal del municipi aquest desembre.

  • Del 16 al 18 se celebrarà una de les novetats a Esplugues per aquestes dates tan assenyalades: un Mercat de Nadal, que comptarà amb activitats i animació infantil.

  • El 22 i el 23 acollirà jocs gegants i jocs de fusta.

Notícies relacionades

El plat fort de la celebració arriba en la recta final de l’any. El dijous 29 de desembre, a les 18.30 h, la plaça de Catalunya acollirà el concert de Gisela. La cantant interpretarà els temes infantils més populars en una actuació que serà l’equador de la celebració nadalenca a Esplugues, que aquest any gira al voltant de la il·lusió: que aquests dies siguin una excusa per recuperar-la o ajudar perquè qui l’hagi perdut, després d’uns anys marcats per la pandèmia, la pugui recuperar i ho faci, a més, des de la mirada dels nens. Aquest espectacle s’inclou en el marc de la Fireta Infantil Sostenible, que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de desembre

La plaça de Catalunya és l’eix central de les celebracions nadalenques d’Esplugues

I, de cara al gener, el municipi està treballant per tenir a punt La Fàbrica de Somnis d’en Fanguet a la Rajoleta, del 2 al 4 de gener, per preparar l’arribada dels Reis d’Orient el dia 5 a la tarda. L’agenda del gener, que inclourà els detalls dels horaris, es repartirà a les bústies a finals de desembre.