A finals de mes

Esplugues posa en marxa un nou cicle de tallers sobre criança respectuosa

Es tracta de tres cicles gratuïts impartits per personal terapèutic que té per objectiu donar respostes a les inquietuds i preguntes

Esplugues posa en marxa un nou cicle de tallers sobre criança respectuosa

Ferran Nadeu / Save The Children

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha anunciat que a finals d’d’octubre començarà un nou cicle de tallers sobre criança respuetuosa. Es tracta de tres cicles gratuïts impartits per personal terapèutic que té per objectiu donar respostes a les inquietuds i preguntes de les famílies sobre l’educació i la criança. Els cicles estaran dividits segons l’edat dels menors, començaran el 17 d’octubre i duraran fins al desembre.

El cicle de 0 a 3 anys consta de cinc sessions presencials que es realitzaran els dilluns, de 17 a 19 hores, al Complex Sociocultural i Esportiu Can Vidalet, sota els títols: ‘Afecte, respecte i confiança’ (17 d’octubre), ‘Autonomia i autoritat’ (24 d’octubre), ‘Afirmacions d’identitat, conductes d’oposició i pors’ (7 de novembre), ‘Hàbits i responsabilitats quotidianes’ (14 de novembre) i ‘El joc com a font d’aprenentatge’ (21 de novembre).

El de 3 a 6 anys també serà presencial i es farà durant quatre dimarts, de 17 a 19 hores, al CSE Can Vidalet sota els títols: ‘El tracte: estima, afecte i confiança’ (22 de novembre), ‘Llibertats i límits’ (29 de novembre), ‘Hàbits quotidians, participació i responsabilitats’ (13 de desembre) i ‘Rols familiars, corresponsabilitat i gènere’ (20 de desembre).

Finalment, de 6 a 9 anys, es realitzaran online i constaran de cinc sessions, els dijous de 17 a 18.30 hores, sota els títols: ‘El respecte i la confiança permeten equivocar-nos’ (20 d’octubre), ‘Filles autònomes i fills autònoms, no obedients’ (27 d’octubre), ‘Conflictes i responsabilitats’ (3 de novembre), ‘Tal faràs, tal educaràs! Els valors i l’exemple’ (10 de novembre) i ‘El bon ús de les TIC’ (24 de novembre).

Notícies relacionades

Les places, limitades, per als tres cicles ja es poden reservar a través d’aquest enllaç.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues