Entreteniment

‘Un agost Diferent’: l’oferta cultural i d’oci d’Esplugues no se’n va de vacances

El consistori ha programat una sèrie d’activitats per a aquells veïns que es queden al municipi durant el mes d’agost

‘Un agost Diferent’: l’oferta cultural i d’oci d’Esplugues no se’n va de vacances

Ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Amb l’objectiu d’oferir cultura, esport i entreteniment a les persones que es queden a la ciutat durant el mes d’agost, l’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) impulsa la iniciativa ‘Un agost diferent a Esplugues’, un programa d’activitats amb contes, espais familiars de joc i festes d’estiu.

La proposta donarà el tret de sortida dimecres 10 d’agost a les 19.00 h a la rambla Verda de la Mercè amb una tarda de jocs de fusta familiars, creatius, d’habilitat, clàssic i de gegants. Una setmana després, el 17 d’agost a la mateixa hora (19.00 h) es repetirà la mateixa activitat però als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas.

El dijous 25 a les 18.00 h se celebrarà una sessió de ‘contes menuts’ dirigits a nens i nenes d’entre 24 i 28 mesos. Les places per a aquesta activitat, que es realitzarà a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues, seran limitades. A partir del 16 d’agost es podran realitzar inscripcions prèvies a l’equipament. Al mateix equipament, el 30 d’agost a les 18.00 h, hi haurà una altra sessió de contes amb places limitades per a nens i nenes de 3 a 4 anys.

Notícies relacionades

El 28 hi haurà doble sessió de cultura. A les 12.00 h del migdia hi haurà una Festa Eivissenca a la piscina municipal dels Torrents i, per passar la tarda, a la plaça Blas Infante els veïns del municipi podran trobar ‘EspluJuga’, un espai de joc en família. Per tancar el mes, el 31 d’agost a les 19.00 h se celebrarà una altra Festa Eivissenca a la piscina municipal dels Torrents.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues