Digitalització

La Policia Local d’Esplugues incorpora noves eines digitals

Després de l’estiu, els agents del cos explicaran amb tauletes electròniques que tenen per objectiu facilitar les tasques administratives

La Policia Local d’Esplugues incorpora noves eines digitals

ayuntamiento de esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local d’Esplugues (Baix Llobregat) ha anunciat que després de l’estiu els agents del cos comptaran amb tauletes electròniques que tenen per objectiu facilitar les feines administratives que, segons el consistori, «resten hores de policia al carrer».

Durant el mes de maig ja van començar les proves dels nous dispositius, que compten amb un ‘software’ propi, en el qual estan treballant els serveis tècnics de l’ajuntament, i que permetran als agents accedir, sigui des d’on sigui, a tota la informació que anteriorment només podien accedir des de comissaria.

Ja el 2015 es va posar en marxa, juntament amb altres municipis, l’‘app’ Seguretat Ciutadana, que permet enviar missatges o trucades d’emergència o incidències a la via pública, de manera que, si qui la utilitza està prèviament registrat, la Policia Local sap la seva localització exacta pot donar una resposta ràpida.

Notícies relacionades

El cos de policia municipal treballa en la incorporació en els mesos vinents d’un dron, que no tindrà funció de vigilància, però sí d’assistència davant emergències. Quan se’n produeixi alguna, el nou dispositiu arribarà al punt des d’on es truca a la policia i els agents podran conèixer-ne la situació en temps real.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues