Més de 100 botigues

El grup francès Frey compra el centre comercial Finestrelles per 127,5 milions

Equilis, en el seu moment, va invertir 120 milions d’euros en la construcció del centre comercial

El grup francès Frey compra el centre comercial Finestrelles per 127,5 milions

finestrelles

1
Es llegeix en minuts
EFE

La promotora immobiliària belga Equilis va anunciar aquest dimecres la venda del centre comercial Finestrelles Shopping Centre, situat a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), al fons francès Frey per 127,5 milions d’euros.

En un comunicat, Equilis, que en el seu moment va invertir 120 milions d’euros en la construcció del centre comercial, que va obrir a finals del 2018, va destacar que l’operació «confirma l’atractiu d’aquest centre comercial» desenvolupat per la companyia.

El conseller delegat d’Equilis a Espanya, Víctor Gómez, va explicar que el centre comercial Finestrelles ha sigut el primer projecte de la companyia a Espanya i va remarcar que l’afluència de més de sis milions de visitants durant el primer any d’explotació «demostra la consolidació a la seva zona d’influència».

Amb més de 100 botigues, el centre té una superfície total construïda de 99.630 metres quadrats i una superfície bruta per llogar total de 39.250 m2.

Notícies relacionades

«Equilis es congratula d’aquesta transacció, ja que s’inscriu en l’estratègia de desenvolupament de l’empresa a Europa. En la seva condició de promotor immobiliari, Equilis s’ha proposat sempre afegir valor al centre comercial Finestrelles i, per tant, ens alegrem de vendre aquest centre a un inversor que posseeix una visió a llarg termini per a aquest projecte emblemàtic», va afegir el president executiu d’Equilis Europa, Carl Mestdagh.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues a EL PERIÓDICO Esplugues