La Carrera Solidària d’Esplugues recapta més de sis mil euros

Els diners recaptats serviran per finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia de Sant Joan de Déu

ayuntamiento de esplugues

1

La 10a Carrera Solidària d’Esplugues (Baix Llobregat) ha tingut lloc aquest diumenge, 22 de maig, al municipi. L’esdeveniment, organitzat per l’Ajuntament i l’Hospital Sant Joan de Déu, va celebrar les deu edicions i va recaptar un total de 6.242 euros.

Els diners recaptats aniran destinats a finançar activitats del programa Hospital Amic a la Casa de Sofia, un centre d’atenció a infants amb malalties minoritàries i cronicitat complexa ubicat a Esplugues i gestionat per Sant Joan de Déu.

Aquest any s’ha recuperat la Carrera Solidària de 10 quilòmetres, a més de la de 5 quilòmetres i les dues dirigides als participants més petits. En la carrera també hi van participar persones amb cadira de rodes i corredors de totes les edats amb diversitat funcional.

Classificació:

En la carrera de 10 quilòmetres, en la categoria masculina, la primera posició del podi la va aconseguir Miguel González amb un temps de 36 minuts i 31 segons, seguit de Jorge Manzano i Daniel Vicente.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Maria Antònia Cano, amb un temps de 49 minuts i 15 segons. La segona posició del podi la va obtenir Àngels Bonfill i la tercera, Encarna Sáez.

Totes les classificacions ja es poden consultar en aquest enllaç.