3 de desembre

Esplugues celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat amb art i esport inclusiu

Els actes estan organitzats per l’ajuntament del municipi i per diferents entitats

Esplugues celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat amb art i esport inclusiu

Ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues (Baix Llobregat) celebra el Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional amb diferents activitats per a tota la ciutadania.

Els actes, organitzats per l’Ajuntament d’Esplugues i per diferents entitats, comencen aquest mateix divendres, 3 de desembre, amb la lectura del manifest i la inauguració d’una exposició a la Biblioteca Pare Miquel.

L’esport i l’art formen part de la programació, que tindrà activitats el dissabte 4 de desembre i el dilluns 13 de desembre.

L’objectiu d’aquestes activitats, segons l’ajuntament, és posar en relleu «el treball que desenvolupen entitats i institucions en recolzament de les persones amb discapacitat», així també com «expressar el compromís per continuar avançant cap a una societat plenament inclusiva i accessible».

El benestar de les persones amb diversitat funcional

El Dia internacional de les Persones amb Diversitat Funcional va ser declarat l’any 1992 per l’Assemblea General de les Nacions Unides amb l’objectiu de crear una jornada que promogués els drets i el benestar de les persones amb diversitat funcional.

Notícies relacionades

L’agenda 2030 pel Desenvolupament Sostenible té el compromís de «no deixar ningú enrere» i considera la discapacitat com a qüestió transversal en la implementació dels seus 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO