Batxillerat

Esplugues reconeix l’esforç dels seus estudiants amb millors resultats en la selectivitat

18 estudiants de centres de secundària d’Esplugues van treure un excel·lent en les últimes proves d’accés a la universitat

Esplugues reconeix l’esforç dels seus estudiants amb millors resultats en la selectivitat

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ha volgut reconèixer, per segon any, la tasca de l’alumnat dels centres educatius del municipi que van obtenir nota d’excel·lent (9 o més, sobre 10) en les proves d’accés a la universitat (PAU).

L’alcaldessa, Pilar Díaz, va presidir dijous passat aquest acte i va posar en valor que l’esforç d’aquests joves afegint que «marca el camí per fer realitat somnis i projectes, i demostra a altres joves que venen darrere que poden fer el mateix».

Al final del curs passat, 18 alumnes (11 noies i 7 nois) de centres d’Esplugues van treure una nota de 9 punts o superior (en el conjunt de Catalunya van ser 1.242). D’aquests, 15 eren de l’Escola Garbí i la resta, dels instituts Severo Ochoa, Joanot Martorell i La Mallola.

Notícies relacionades

Durant l’acte de reconeixement, celebrat al Saló de Plens municipal, es va fer entrega d’un diploma i d’un tiquet per valor de 50 euros per a material escolar a una llibreria del municipi als alumnes que hi van assistir.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Selectivitat