Handbol

Recepció al Club Handbol Esplugues pel seu ascens a la Divisió de Plata

L’Ajuntament rep el club d’handbol de la ciutat per celebrar el seu recent ascens a la Divisió d’Honor Plata

Recepció al Club Handbol Esplugues pel seu ascens a la Divisió de Plata

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts

L’alcaldessa d’Esplugues (Baix Llobregat), Pilar Díaz, ha rebut aquesta setmana al Saló de Plens de l’Ajuntament l’equip sènior masculí del Club Handbol Esplugues per celebrar el seu recent ascens a la Divisió d’Honor Plata, la segona categoria de l’handbol estatal. A més el Club celebrava aquesta temporada el seu mig segle d’història.

El Club va aconseguir aquesta fita històrica el primer cap de setmana de juny a l’imposar-se al BM Mas Ciudad Real (25-30), en una fase final en la qual estaven els 12 millors equips dels diferents grups de Primera Estatal. Una segona part decisiva va permetre la victòria al conjunt català.

Notícies relacionades

L’equip de l’ascens històric està entrenat per Álvaro Polo i va jugar la fase final amb David Martorell (el capità, que deixa el club en el seu millor moment), Roberto Casero (porter), Julen García, Sergi Gumà, Pol Vilaplana, Sergio Luque, Víctor Torres, Jon Eguino, Víctor García Blasi, Miguel Ángel Grau, Mario Rivas, Ignacio Santos, Joan Pi, Sergi Pérez, Josep M. Grau, Marco Romero, Héctor Fortuño i Marc Obispo.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Handbol