Tapes

Una trentena establiments d’Esplugues ofereixen les seves Tapes de Primavera

Després que l’any passat s’hagués de suspendre per la pandèmia, les Tapes de Primavera tornen durant sis setmanes al municipi

Una trentena establiments d’Esplugues ofereixen les seves Tapes de Primavera

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després d’un any d’absència per la pandèmia, tornen les Tapes de Primavera a Esplugues (Baix Llobregat). En aquesta edició, la sisena, l’oferta no es concentra en un o dos caps de setmana, sinó que s’allarga des del cap de setmana del 14 de maig fins al del 20 de juny. Una altra novetat d’aquest any és que els bars oferiran les tapes per emportar, per adaptar-se a la situació epidemiològica actual.

29 establiments de barris diferents oferiran una tapa i beguda per 3 euros durant sis setmanes, els establiments hauran de presentar una tapa diferent cada 15 dies. A la web municipal d’Economia i Treball, es poden veure els bars adherits i les degustacions que ofereix cadascú.

Concurs #TapesEsplugues

El perfil d’Instagram de l’Ajuntament organitzarà el concurs #TapesEsplugues per premiar les fotografies més creatives. Per participar-hi s’haurà de fer una foto creativa a una de les tapes, on es vegi el nom de l’establiment i etiquetar @ajesplugues i posar l’etiqueta #TapesEsplugues.

Notícies relacionades

Cada dues setmanes s’escollirà una fotografia guanyadora. El premi serà un taller FamilyLab a l’EspluLab, l’espai de fabricació digital on la ciutadania pot aprendre, investigar i experimentar amb eines com impressores 3D o talladores làser. En total, 3 persones seran les guanyadores.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Bars