30 km/h

Bicis i patinets, per la calçada al Pont d’Esplugues

L’Ajuntament ha plantejat ampliar el pont creant un carril bici sense perdre espai per al transport públic i el vehicle privat a llarg termini

Bicis i patinets, per la calçada al Pont d’Esplugues
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament ha senyalitzat els carrils drets de tots dos sentits del Pont d’Esplugues (Baix Llobregat) per afavorir el pas de bicicletes, patinets i altres vehicles de mobilitat personal per la calçada. El pont forma part del carrer de Laureà Miró al seu pas pel parc dels Torrents.

Aquests carrils passen a tenir un límit de 30 km/h per permetre la convivència de cotxes amb bicicletes i patinets. Des de l’entrada en vigor del nou reglament de circulació, bicicletes i patinets tenen prohibit anar per la vorera. Si no volen anar per calçada, els seus usuaris han de baixar del vehicle i anar per la vorera a peu.

Notícies relacionades

Actualment, el Pont d’Esplugues no permet la continuació de carril bici que hi ha, d’una banda, al carrer de Laureà Miró a partir de la plaça Santa Magdalena i, de l’altra, a l’avinguda dels Països Catalans. Per poder ampliar el pont creant un carril bici sense perdre espai per al transport públic i el vehicle privat, l’Ajuntament ha plantejat a la Generalitat que inclogui l’obra dins del projecte d’arribada de la línia 3 de metro a Esplugues.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mobilitat