Cooperació entre cossos

La Policia Local d’Esplugues s’integra a la Xarxa Rescat de la Generalitat

El cos espluguí ha adquirit equips perquè tots els agents puguin rebre la informació que transmeten altres cossos de seguretat i d’emergències

La Policia Local d’Esplugues s’integra a la Xarxa Rescat de la Generalitat
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local d’Esplugues (Baix Llobregat) s’ha integrat a la Xarxa Rescat (Radiocomunicacions d’Emergències i Seguretat de Catalunya), un dispositiu dissenyat per la Generalitat de Catalunya i ideat per proporcionar cobertura als cossos i col·lectius professionals implicats en la seguretat i les emergències del territori (Mossos, Bombers, Protecció Civil, SEM, policies locals...).

Fins ara, el cos local de policia tenia accés al senyal de radiocomunicació conjunt gràcies a un aparell instal·lat a la seu del carrer Manuel de Falla. A partir d’ara, amb l’adquisició d’equips de radiotransmissió nous, tots els agents podran rebre les informacions dels diferents cossos de seguretat i emergències des del lloc on estiguin patrullant. Amb això es millorarà la coordinació entre cossos i la capacitat de resposta davant qualsevol emergència.

Notícies relacionades

Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, ha explicat que «amb l’adquisició dels nous equips de radiotransmissió guanyarem en eficiència i millorarem la coordinació de la nostra policia local amb la resta de cossos de seguretat. Això ens permetrà actuar de forma més ràpida i organitzada».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO