Joves de secundària

Els treballs de recerca de batxillerat d’Esplugues sorprenen amb temàtiques molt variades

  • El Fòrum de l’Excel·lència va premiar estudis sobre salut, disseny i ús del català als patis escolars, entre d’altres

  • Un treball sobre la història de l’Institut Joanot Martorell s’emporta el premi Ciutat d’Esplugues

Els treballs de recerca de batxillerat d’Esplugues sorprenen amb temàtiques molt variades
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Espai Baronda d’Esplugues L’Espai Baronda d’Esplugues (Baix Llobregat) va acollir dimecres passat l’11è Fòrum de l’Excel·lència de Batxillerat, un certamen organitzat per l’Ajuntament d’Esplugues, en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del municipi, per premiar els millors treballs de recerca realitzats cada curs per l’alumnat de batxillerat. L’acte –que va tornar a ser presencial després de l’edició telemàtica de l’any passat – va estar presidit per l’alcaldessa, Pilar Díaz, que va remarcar que «darrere de l’excel·lència i l’èxit educatiu hi ha molt treball i moltes hores d’esforç individual i col·lectiu».

El premi Ciutat d’Esplugues, per a un tema centrat en el municipi, va ser per a María Caja García, de l’Institut Joanot Martorell, per l’estudi de la història del seu propi institut.

Treballs reconeguts

Notícies relacionades

Els treballs premiats aquest any han sigut els següents: ‘Covid-19. ¿I si el virus som nosaltres?’, d’Alba Orts Moriana, de l’Institut Severo Ochoa; ‘Disseny d’una embarcació’, de Mounir Ben Amar, de l’Institut La Mallola; ‘La teva lluita és la meva lluita’, de Paula Ballestero Álvarez, del Col”legi Natzaret; ‘El club de Rubik’, de Paula Ballestero Álvarez, del Col·legi Nazaret; ‘El català als patis escolars dels nuclis urbans de Catalunya’, de Júlia Esteso González, de l’Escola Garbí; ‘La xocolata i els seus efectes sobre el sistema cardiovascular’, de Clara Martínez Porlan, de l’Escola Isabel de Villena, i ‘El càncer de mama. Tractant la malaltia des del punt de vista mecànic’, de Rany Saad Jdiaa, de l’Institut Joanot Martorell.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO