Agrupació d’empreses

Es presenta oficialment l’Associació Empresarial Esplugues Innova

Aquesta agrupació neix de l’impuls d’una trentena d’empreses disposades a col·laborar en projectes de millora i d’innovació

Es presenta oficialment l’Associació Empresarial Esplugues Innova
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació Empresarial Esplugues Innova s’ha presentat aquest dimarts, 20 d’abril, a l’Espai Baronda d’Esplugues (Baix Llobregat). Constituïda fa un mes, aquesta iniciativa de l’Ajuntament d’Esplugues amb el recolzament de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la Unió de Polígons de Catalunya (UPIC) per treballar conjuntament en projectes de millora dels polígons industrials i de les empreses, compta actualment amb 28 empreses.

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha afirmat dirigint-se als empresaris que «cal treballar conjuntament perquè podem arribar molt més lluny; ens interessa que vosaltres arribeu als vostres objectius» i va remarcar que Esplugues és «al top de les ajudes a la província de Barcelona».

Notícies relacionades

El president de la nova entitat empresarial, Sergio Sánchez-Osorio, ha assenyalat que «volem ser l’interlocutor únic amb l’Ajuntament, fer xarxa entre les empreses i aconseguir impulsar el teixit productiu d’Esplugues».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Empreses