Activitats infantils

Esplugues obre les inscripcions per als casals d’estiu

Les inscripcions per als casals esportius ja s’han obert mentre que les inscripcions per als casals d’estiu s’obriran dilluns vinent

Esplugues obre les inscripcions per als casals d’estiu
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) ja està preparant la celebració dels casals d’estiu; que, si les condicions sanitàries ho permeten, tindran lloc entre el 28 de juny i el 30 de juliol. Aquest any les inscripcions als casals d’estiu es podran realitzar telemàticament a la web de la Fundació Pere Tarrés a partir del 12 d’abril. Per als casals esportius ja s’han obert les inscripcions que es duen a terme al CEM La Plana.

Les escoles Folch i Torres, Lola Anglada, Joan Maragall, Can Vidalet i Prat de la Riba oferiran les activitats per als nens i nenes de 3 a 12 anys i disposen d’un total de 530 places en total. D’altra banda, els casals per a joves de 12 a 16 anys tindran lloc a les escoles Can Vidalet i Prat de la Riba; i n’ofereixen fins a 24 places cada un.

A part dels casals d’estiu i els esportius la guiaEspluestiu editada per l’ajuntament ofereix activitats en centres per a persones grans i per a persones amb diversitat funcional (les inscripcions d’aquestes activitats, al maig). I també informa de les ajues econòmiques per a famílies amb pocs ingressos (amb subvencions d’entre el 25% i el 90% del preu de la plaça).

Notícies relacionades

L’alcaldessa, Pilar Díaz, ha destacat que «aquest any, la ciutat ofereix una vintena de propostes d’oci on trobarà vestits a mida amb talla entre 1 i 100 anys, per a amants de la natura o de l’esport o amb diversitat funcional. Després de l’experiència de l’any passat, ja podem dir que comptem amb un model de casals amb totes les garanties de seguretat».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Estiu