Participació ciutadana

L’Ajuntament d’Esplugues s’adhereix a The Participatory Group

Es troba entre la cinquantena de ciutats europees i americanes que integren aquesta comunitat internacional per enriquir els processos de participació ciutadana

L’Ajuntament d’Esplugues s’adhereix a The Participatory Group
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues (Baix Llobregat) s’ha adherit a The Participatory Group, una comunitat internacional que té per objectiu compartir experiències i enriquir els processos de participació ciutadana liderada per l’Ajuntament de Madrid.

Per a això, la regidora de Participació de l’Ajuntament d’Esplugues, Montse Zamora, va participar a la reunió telemàtica de constitució formal de The Participatory Group.

Esplugues va participar en aquest acte, juntament amb unes cinquanta ciutats d’Europa, Llatinoamèrica i el Canadà. A més de l’ajuntament madrileny, el grup l’impulsen la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) i la Unió de Ciutats Capitals Iberoamericanes (UCCI).

Notícies relacionades

«L’objectiu és compartir coneixements i experiències en l’àmbit de la participació ciutadana per millorar els processos participatius fent-los més accessibles, atractius i eficaços a tot el món», expliquen des del consistori.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Ajuntaments