Comerç local

Esplugues impulsa una campanya per reactivar el comerç local mitjançant vals de compra

  • El consistori estima que les compres generaran un consum directe de 450.000 euros
  • L’alcaldessa, Pilar Díaz, considera que «a Esplugues tenim tot el que necessitem»
1
Es llegeix en minuts

L’Ajuntament d’Esplugues impulsa una nova campanya per reactivar el comerç local amb una subvenció de 150.000 euros, que serviran per impulsar 15.000 vals de compra per utilitzar durant el 5 de desembre i fins al 31 de desembre.

Amb el lema ‘Jo compro a Esplugues. Viu el comerç de proximitat’, el consistori convida la ciutadania a sol·licitar un màxim de tres vals de descomptes de 10 euros, que serviran per ser descanviat als comerços adherits a la campanya.

Per a cada val de 10 euros s’haurà de fer una compra mínima de 30 euros. Per això, es preveu que les compres generaran un consum directe de 450.000 euros.

«A Esplugues tenim tot el que necessitem»

«A Esplugues tenim tot el que necessitem»L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz (PSC), durant la presentació del projecte ha afirmat que es tracta de «la campanya de les campanyes» per afavorir el comerç en un «temps complicat».

La regidora socialista, que aposta per «no anar a comprar fora», ha remarcat que «a Esplugues tenim tot el que necessitem».

Notícies relacionades

La campanya consta també d’elements de cartelleria per tota la ciutat que posen en valor les compres al comerç de proximitat.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments