EL BARRI DE CENTRE

Esplugues reprèn de manera virtual les trobades entre l’alcaldessa i els veïns

Un projecte de Bicing a Esplugues, la promoció del comerç local o la regulació dels patinets elèctrics han sigut els temes principals

Després de l’aturada de ‘L’alcaldessa als Barris’ arran de la pandèmia, la primera sessió s’ha celebrat telemàticament per facilitar la participació

soc-esplugues

soc-esplugues

1
Es llegeix en minuts

Una desena de persones veïnes del barri Centre d’Esplugues van participar ahir a la tarda en una sessió de ‘L’alcaldessa als Barris’, les trobades que periòdicament es realitzen amb convocatòria prèvia a veïns i veïnes d’una determinada zona per tractar les inquietuds i opinions de la ciutadania.

Després de l’aturada arran de la pandèmia, la primera sessió es va celebrar de manera virtual per facilitar la participació ciutadana i evitar riscos d’aglomeració si s’hagués convocat un grup nombrós de persones en un espai físic.

La trobada era amb el veïnat de l’avinguda Isidre Martí i dels carrers Eduard Toldrà, Sant Francesc Xavier, Vicenç Bou i Santiago Rusiñol. L’alcaldessa d’Esplugues, Pila Díaz (PSC), va presidir la trobada que va tractar temes com un projecte de Bicing a Esplugues, vivenda més barata a la ciutat, promoció del comerç local o l’incivisme als jardins de Pons i Termes.

Notícies relacionades

Durant la reunió, en la qual van participar els regidors Eduard Sanz, Manel Pozo i Montse Zamora, també es va parlar de la regulació dels patinets elèctrics, la proposta d’un mercat de Nadal i la tasca del voluntariat per donar suport en el moment que s’iniciï la campanya de vacunació de la Covid-19.

Esplugues