AQUEST DIVENDRES I DISSABTE

Esplugues impulsa una nova campanya de recollida d'aliments

Els aliments aniran destinats al Centre Municipal de Distribució d'Aliments, que serveix a les famílies vulnerables de la ciutat, en auge després de la pandèmia

esplugues

esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat ha impulsat una nova campanya de recollida d’aliments, en el marc de la iniciativa ‘Objectiu Fam Zero’, perquè la ciutadania pugui donar aliments al Centre Municipal de Distribució d’Aliments a Esplugues.

La iniciativa s’allargarà durant el dia 27 de novembre i 28, als supermercats Caprabo, Condis i Mercadona, que posteriorment seran entregats al centre que atén les famílies vulnerables de la ciutat.

L’horari serà de 9.30 a 13.30 i de 16.30 a 20.30 hores, divendres i dissabte. Els aliments que els organitzadors demanen són puré de patata, llenties, fruita seca, cereals, cacau en pols, cafè, suc, melmelada, potets de nadó, llet de continuïtat, sucre i sal.

Notícies relacionades

La campanya, després de sol·licitar unes 60 persones voluntàries, compta amb la participació de 50 veïns per a la recollida d’aliments. Després de la recollida al llarg del cap de setmana, un centenar d’estudiants de l’Institut Joanot Martorell  faran l’inventari d’aliments, coordinats pel personal municipal.

Esplugues