PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El Consell d'Infants d'Esplugues treballarà els Objectius de Desenvolupament Sostenible i l'impacte de la pandèmia

Més de 250 alumnes de primària de les escoles públiques participen en aquest espai, que els permet involucrar-se en la gestió i desenvolupament del municipi

L'alumnat coneixerà els 17 ODS, els grans objectius globals per millorar el planeta i les condicions de vida de les persones per als pròxims 10 anys

soc esplugues car 1200

soc esplugues car 1200

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Consell d’Infants d’Esplugues de Llobregat del curs escolar 2020-2021 es constitueix per treballar en el nou encàrrec, que en aquesta edició suposa realitzar propostes de tres dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

En concret, l’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz (PSC), els ha encarregat analitzar els ODS de salut i benestar, educació de qualitat i acció climàtica. També se’ls demana analitzar l’impacte que està tenint la pandèmia de la Covid-19 en aquests àmbits.

Aquest dimarts, 24 de novembre, s’ha constituït via telemàtica el Consell d’Infants, format per 26 membres, que representen els alumnes de 5è de primària de sis escoles de la ciutat.

Representats 250 alumnes

Aquest òrgan es constitueix cada any, aquesta és l’edició número 12, i hi han participat els centres educatius Gras i Soler, Lola Anglada, Folch i Torres, Matilde Orduña, Isabel de Villena i Natzaret.

Els 26 membres del consell, que van llegir durant la sessió de constitució el seu compromís per treballar en la millora de la ciutat, representen els 250 alumnes de 5è de primària.

Notícies relacionades

L’alumnat coneixerà quins són els 17 ODS, els grans objectius globals per millorar el planeta i les condicions de vida de les persones per als pròxims deu anys.

Esplugues