MOSSOS D'ESQUADRA I POLICIA LOCAL

Conscienciació a les aules d'Esplugues davant les noves restriccions

Agents policials van als centres educatius per intentar «reduir» l'activitat social de la joventut i «fer difusió i pedagogia» de les normes sanitàries

L'Institut La Mallola va acollir la primera xerrada divendres passat, que va repassar les actuals restriccions d'horaris i aforament, així com les diferents prohibicions

zentauroepp55553817 soc esplugues ayuntamiento de esplugues201023210508

zentauroepp55553817 soc esplugues ayuntamiento de esplugues201023210508

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els agents policials de la Policia Local d'Esplugues i els Mossos d’'Esquadra van iniciar divendres passat una sèrie de  xerrades informatives per conscienciar els joves   sobre les normes de seguretat i  restriccions sanitàries  davant la Covid-19.

L'objectiu, segons relata el consistori, és “ fer difusió i pedagogia” entre l'alumnat perquè “ prenguin consciència” que han de  “reduir” l'activitat social  i seguir les normes de seguretat.

L' Institut La Mallola  ha acollit la primera xerrada amb un agent de la Policia Local i un agent dels Mossos. Han repassat les actuals  restriccions d'horari i aforament, així com la prohibició de reunir-se amb més de sis persones. Un altre dels punts tractats ha sigut el 'botellon', ja que no es pot consumir begudes ni menjar a l'espai públic.

«La lluita contra la pandèmia exigeix sacrificis»

Quan hi ha un cas positiu en un grup estable, els alumnes de l'esmentada bombolla han de fer quarantena tot i que donin negatiu en la PCR. Els agents els van recordar que han de respectar les indicacions sanitàries i  respectar l'aïllament domiciliari durant 10 dies.

Notícies relacionades

L'alcaldessa d'Esplugues de Llobregat,  Pilar Díaz (PSC), considera que “la lluita contra la pandèmia exigeix sacrificis temporals”. Díaz afirma que “ la majoria” dels joves compleixen, tot i que hi ha “una minoria” que no i els ho han de recordar. “Si respectem les recomanacions sanitàries, aconseguirem tornar a la normalitat més aviat”, ha assenyalat.

Esplugues 

Temes:

Ajuntaments