REPARACIÓ DE LES VORERES EN ALGUNS CARRERS

Esplugues inverteix 144.000 euros en millores de l'espai públic durant els mesos estivals

Les actuacions principals se centren en la reparació de les voreres en alguns carrers del municipi o l'adequació d'algunes vies, així com l'asfalt

L'Ajuntament ha volgut aprofitar els mesos de vacances per fer aquestes obres de millores de l'espai públic amb un cost de 144.465 euros

vista-esplugues

vista-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues vol aprofitar els mesos de vacances, juliol i agost, per fer diferents obres de millora de l’espai públic de la ciutat.

Durant el mes de juliol passat es va iniciar la reparació de la vorera al carrer Laureà Miró amb un pressupost de 47.600 euros.

També s’ha reparat la vorera de la confluència dels carrers Carme i Verge de Guadalupe amb una inversió de 8.000 euros. Finalment, aquest primer mes estival s’ha adequat el carrer Montserrat Roig, amb un cost de 43.000 euros.

Noves actuacions en les pròximes setmanes

Notícies relacionades

Per a les pròximes setmanes del mes d’agost  es preveu la reparació de la vorera al costat de la muntanya del Pont de Esplugues (14.165 euros), l’asfalt dels carrers Àngel Guimerà i Nou (27.900 euros) o diferents reparacions a la plaça del Pare Miquel (3.800 euros).

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA.