LA POLICIA SUPERVISA EL BON ÚS DE LA MASCARETA

Dispositiu especial de seguretat a Esplugues per inspeccionar establiments comercials

Aquest nou equip visita els diferents comerços de la ciutat per veure si es compleix el bon ús de la mascareta entre el personal i la clientela

Durant el cap de setmana passat, la policia local va interposar 15 denúncies per no respectar el descans veïnal i posar en perill la salut pública

policia-esplugues

policia-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra i la policia local d’Esplugues van iniciar ahir un dispositiu especial de seguretat per inspeccionar als establiments comercials el bon ús de la mascareta entre el personal i la clientela.

Es van fer 54 inspeccions, sense cap infracció administrativa detectada per part dels agents encarregats, segons informa el consistori.

L’alcaldessa, Pilar Díaz (PSC), ha manifestat que «a Esplugues tenim molt clar que tots i totes hem de ser corresponsables per plantar cara a la pandèmia», referint-se a aquest nou dispositiu.

Denúncies per no respectar les restriccions

A través del seu compte de Twitter, l’alcaldessa apuntava que durant el cap de setmana passat la policia local de la ciutat va interposar 15 denúncies per no respectar el descans veïnal i posar en perill la salut pública.

Fa uns dies, el consistori va anunciar un reforç policial per prevenir robatoris i per a la tranquil·litat dels veïns, però també per fer complir les mesures de prevenció sanitària amb patrulles mixtes a peu per zones freqüentades de la ciutat.

Notícies relacionades

Díaz ha demanat que «no oblidem que l’única vacuna coneguda per al virus és la responsabilitat», perquè la ciutadania sigui conscient del compliment de les noves restriccions dictades pel Govern divendres passat.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA