MESURES DE RESTRICCIÓ

Una vintena de voluntaris recorreran Esplugues per sensibilitzar la ciutadania davant dels rebrots de Covid-19

L'Ajuntament vol conscienciar la població de la importància de complir les noves restriccions i mesures preventives anunciades pel Govern

L'alcaldessa, Pilar Díaz, ha fet una crida a la responsabilitat per «plantar-li cara a la pandèmia» amb les mesures de control i prevenció

esplugues

esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) va estrenar ahir un nou dispositiu, format per persones voluntàries, per sensibilitzar a la ciutadania sobre la necessitat de complir les mesures preventives per evitar nous contagis per Covid-19.

S’ha impulsat, especialment, davant les noves recomanacions i obligacions decretades per la Generalitat divendres passat amb la nova resolució aprovada, arran dels rebrots a la zona metropolitana.

Les 20 persones voluntàries, provinents de la borsa de voluntariat, recorreran la ciutat de dilluns a divendres informant i sensibilitzant la població sobre l’ús obligatori de la mascareta, la prohibició de reunir-se amb més de 10 persones, el manteniment de la distància de seguretat o reduir la vida social.

Hi haurà quatre parelles de voluntaris que recorreran les quatre zones més freqüentades pels veïns d’Esplugues, que el consistori ha delimitat als diferents barris.

Crida a la responsabilitat

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz (PSC), ha afirmat que «la salut de tots és la nostra prioritat» i que amb aquest nou dispositiu el consistori «reforça encara més les mesures de control i prevenció».

Notícies relacionades

Díaz ha aprofitat l’ocasió per fer una crida a la ciutadania perquè «siguin responsables i ajudin a plantar-li cara a la pandèmia».

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA