'OBJECTIU FAM ZERO'

Esplugues aconsegueix més de 6.000 quilos d'aliments per a 550 famílies vulnerables

'Objectiu Fam Zero' és la campanya de recollida d'aliments que ha impulsat l'Ajuntament per combatre la crisi social

L'alcaldessa, Pilar Díaz, considera la iniciativa «un èxit» i agraeix la solidaritat dels voluntaris i ciutadans que hi han contribuït

esplugues

esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La campanya ‘Objectiu Fam Zero’, impulsada per l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), ha recollit 6.850 quilos d’aliments, segons ha explicat l’alcaldessa, Pilar Díaz, en el seu compte de Twitter. La iniciativa de recollida d’aliments es va impulsar des del consistori per proveir el Centre Municipal de Distribució d’Aliments (CMDA).

L’objectiu de la campanya és ajudar les famílies en situació de vulnerabilitat del municipi, 550 famílies són usuàries del CMDA. Durant el dijous 9 fins al dia 11 de juliol, 75 persones voluntàries van participar en la recollida d’aliments  a 7  supermercats de la ciutat. Es demanaven aliments de caducitat llarga com la tonyina, els macarrons, l’arròsfarinallet o sucs.

L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz (PSC), ha donat les gràcies a través de les seves xarxes socials a «tot el voluntariat, equip tècnic i tota la ciutadania que es va sumar a aquesta fantàstica iniciativa». També ha afirmat que «la campanya ‘Objectiu Fam Zero’ ha sigut un èxit», referint-se als més de 6.000 quilos de menjar recollit.

Notícies relacionades

Els mesos de confinament, expliquen des de l’Ajuntament, van fer créixer el nombre de persones en situació de vulnerabilitat a causa de la crisi social i sanitària. Abans de la crisi, hi havia unes 400 famílies ateses al Centre Municipal de Distribució d’Aliments, i ara se n’hi han sumat 150.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments