MESURES DE PREVENCIÓ

Esplugues tanca les pistes esportives a l'aire lliure i prendrà la temperatura als mercats per evitar rebrots

El tancament del Parc dels Torrents a la nit i el reforç policial a les terrasses són altres de les mesures que ha pres el consistori

L'alcaldessa, Pilar Díaz, ha volgut enviar un missatge als joves perquè siguin conscients de la seva responsabilitat

espl

espl

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El comitè d’emergències de l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), davant dels rebrots originats en diferents municipis de Catalunya, ha acordat diferents mesures preventives per aturar la transmissió dels contagis per Covid-19.

S’ha anunciat el tancament de les pistes esportives a l’aire lliure per evitar el contacte físic, el control d’aforament  als mercats  ambulants i la presa de temperatura als accessos, el tancament del Parc dels Torrents de 21 h a 7.30 h i el reforç policial en terrasses de bars i restaurants per controlar la distància de seguretat i evitar aglomeracions.

Aquestes són algunes de les mesures que ha anunciat el consistori perquè la ciutat no se’n vagi a una situació com la que actualment està afrontant l’Hospitalet.

El consistori apel·la a la responsabilitat

La policia local i els Mossos d’Esquadra segueixen amb la seva tasca de control sobre l’ús obligatori de la mascareta, així com per evitar que se celebrin reunions amb moltes persones en parcs i places de la ciutat sense mascareta o sense respectar les distàncies.

L’Ajuntament d’Esplugues fa una crida a la responsabilitat de la ciutadania per aturar els contagis per Covid-19 i que segueixin les normes de seguretat establertes.

Notícies relacionades

L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz, en un missatge dirigit als joves  ha volgut posar en relleu que «la salut és cosa de tots i totes» i que «un jove pot ser asimptomàtic, però pot portar el virus a la seva família».

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA