SEGURETAT

Reforç policial a Esplugues per prevenir robatoris a domicilis o establiments

Policia local i Mossos preveuen augmentar la seva presència en llocs estratègics de la ciutat per evitar furts i fer complir les mesures sanitàries

L'alcaldessa de la ciutat afirma que aquest augment de la presència policial als barris és per a «la tranquil·litat» dels veïns

zentauroepp54102417 soc200713185948

zentauroepp54102417 soc200713185948

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia local d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) i els Mossos d’Esquadra impulsen una campanya per prevenir delictes contra el patrimoni, amb especial recalcament en els furts a domicilisempreses o petits establiments.

A més, la policia augmentarà la seva presència en llocs estratègics de la ciutat, amb el reforç puntual d’unitats dels Mossos d’Esquadra adscrites en la Comissària de la Regió Policial Metropolitana Sud. Amb aquesta iniciativa es vol incrementar l’eficàcia  en les actuacions policials i crear un efecte de dissuasió preventiva.

Patrulles als barris per a la tranquil·litat dels veïns

També aconsegueixen patrulles mixtes a peu en zones amb molta concurrència. Un dels objectius marcats és preservar la seguretat, fent complir les mesures de prevenció sanitàries vigents a causa de la Covid-19.

L’alcaldessa de la ciutat, Pilar Díaz (PSC), ha afirmat que «aquest dispositiu policial té per objectiu reforçar la presència policial als barris perquè els veïns visquin l’estiu amb la màxima tranquil·litat».

Notícies relacionades

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat apunta que la criminalitat ha disminuït l’últim any, però que també cal tenir en compte els mesos de confinament durant l’estat d’alarma.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments