CASALS D'ESTIU ATÍPICS

L'Ajuntament d'Esplugues rep gairebé 100 sol·licituds de beques per als casals d'estiu

De totes les peticions 57 han sigut per als equipaments infantils i 30 per als campus esportius organitzats pels clubs de la ciutat

Els ajuts van d'entre el 25% al 90% de l'import de la plaça i es distribueixen en funció de la renda per càpita anual de les famílies

esplugues-carla-gonzlez

esplugues-carla-gonzlez

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat) ha rebut gairebé un centenar de sol·licituds de beques per als casals  municipals organitzats aquest estiu. Es tracta d’ajuts d’entre el 25% i el 90% de l’import de la plaça, i dirigits a les famílies amb una renda per càpita anual inferior a 5.218,50 euros.

La majoria de les sol·licituds han sigut pels casals infantils organitzats per l’Ajuntament amb 57 peticions, seguit dels campus esportius amb 30. El consistori resoldrà  totes les peticions de beques al llarg d’aquest mes de juliol.

Menys inscripcions en una situació atípica

La situació de pandèmia ja va fer baixar el ritme d’inscripcions amb 655 participants menys en comparació amb l’any 2019. Els casals infantils van començar fa un parell de setmanes i s’allargaran fins al 31 de juliol.

Notícies relacionades

Els casals  municipals estaven distribuïts en 4 centres escolars de la ciutat. L’escola Isidre MartíJoan MaragallGras i Soler i Folch i Torres, organitzats per la Fundació Pere Tarrés a través de concurs públic, que segueix totes les mesures de prevenció i seguretat sanitàries establertes per la Generalitat. Els campus esportius que realitzen els clubs d’Esplugues  han sigut gestionats per Duet Sports.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA