CONGRÉS ESPORTIU

Cancel·lada la tercera edició del congrés We Share Handball d'Esplugues pel coronavirus

El certamen reuneix des de fa dos anys professionals i referents del món de l'handbol per debatre sobre les transformacions i el futur de l'esport

congrespo

congrespo

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’organització del congrés d’handbol We Share Handabll (WSH), que se celebra des de fa dos anys a Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat), ha decidit cancel·lar la tercera edició del certamen, prevista per al pròxim mes de juny, a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus.

En la línia de la resta de grans actes programats a les ciutats en els pròxims mesos, l’organització ha decidit anul·lar definitivament aquesta edició, i ha assegurat que, «una vegada superada la situació», continuarà treballant per posar en marxa les futures edicions. 

La idea i l’organització d’aquest esdeveniment va sorgir fa dos anys de la mà del Club Handbol d’Esplugues i de l’Ajuntament, que van decidir impulsar aquest projecte amb la idea de convertir el municipi en un lloc de trobada per a professionals i referents del món de l’handbol en què compartir experiències i coneixements entorn d’aquest esport. 

Notícies relacionades

En l’edició de l’any passat, el WSH va reunir en el complex esportiu municipal de Les Moreres més de mig centenar d’experts vinculats al món de l’handbol arribats de diferents punts d’Espanya, França i el Senegal. Ara, des de l’organització animen aficionats i seguidors d’aquesta disciplina a visitar la pàgina web del WSH per reviure les experiències de les anteriors edicions. 

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA