MÚSICA CLÀSSICA

Arriba el 24è Festival de Música Clàssica i Tradicional d'Esplugues

L'esdeveniment, a càrrec dels Amics de la Música de Santa Magdalena, compta amb set concerts que s'allargaran del març al juny

vista-esplugues

vista-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El 24è Festival de Música Clàssica i Tradicional d’Esplugues, organitzat pels Amics de la Música de Santa Magdalena, constarà de set concerts, que tindran lloc entre els mesos de març i juny a la mateixa església de Santa Magdalena. El festival arrencarà el 13 de març, de la mà de l’Orquestra de Cambra de Terrassa 48, amb Benjamin Scherer al violí, amb l’espectacle ‘Els hereus de Manheim’.

Des d’Amics de la Música de Santa Magdalena expliquen que el festival va néixer, en part, per organitzar actes no litúrgics a l’església de Santa Magnalena que «intensifiquessin els contactes entre la parròquia i la ciutadania». A més, aquests concerts tenen un segon objectiu: «acostar les noves generacions a la música clàssica».

Segons relaten els Amics de la Música, el primer concert d’aquest ja tradicional festival va tenir lloc el 1997, de la mà de l’Orquestra Simfònica Gèrminans.

La resta d’actuacions

El 27 de març actuarà l’Orquestra de Cambra Salvat Ensemble, que interpretarà obres de Mozart, Grieg, Elgar i Holst. El següent concert no tindrà lloc fins al 17 d’abril, quan arribi el torn del Cor de les Noies de l’Orfeó Català i la seva ‘La vie en rose, l’experiència de la vida des dels primers batecs’.

Notícies relacionades

Els altres concerts correran a càrrec de: Orquestra de Cambra 3 Nations Ensemble (8 de maig), Orquestra de Cambra Harmonia (22 de maig), Cor de Cambra Lieder Càmera (5 de juny) i Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona (19 de juny).

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA