CONTRACTES TEMPORALS

Esplugues suma 83 contractacions a través de plans d'ocupació municipals el 2019

Aquests programes ocupacionals s'han implantat en col·laboració amb la DIBA, el Servei d'Ocupació de Catalunya i l'AMB

ajuntament

ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues ha contractat el 2019 temporalment 83 persones en situació d’atur, la mateixa xifra que el 2018, mitjançant diferents plans d’ocupació. Aquests programes ocupacionals s’han implantat en col·laboració amb la Diputació de Barcelona (DIBA), el Servei d’Ocupació de Catalunya i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Amb una durada de 6 a 12 mesos, les persones han sigut contractades a diferents llocs de treball a les dependències municipals per desenvolupar-hi tasques administratives, tècniques, d’atenció a la ciutadania i en els serveis de manteniment d’edificis i de la via pública.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, ha donat aquest dimarts, 21 de gener, la benvinguda a les últimes 21 persones contractades, que treballaran com a auxiliars administratius, conserges, agents cíviques, auxiliars de neteja, peó de magatzem i tècnica de medi ambient.

Més atur en dones

A més, l’any 2019, els dos dispositius d’atenció i orientació laboral, a Can Vidalet i el Puig Coca, s’han atès un total de 407 persones, 254 dones i 154 homes, xifra que continua evidenciant una incidència més gran de l’atur en el cas de les dones.

Notícies relacionades

S’han gestionat 145 ofertes amb 151 llocs gestionats i s’han cobert 111 llocs de treball, cosa que suposa un 70,25% de cobertura. Per franges d’edat, més del 50% de les persones ateses són de més de 40 anys, 334 de procedents d’Esplugues i 73 d’altres municipis. La mitjana del grau de satisfacció del servei ha sigut de 9,81/10.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA