TERTÚLIA LITERÀRIA

L'associació Espluga Viva acull la presentació del llibre 'La mecànica de l'aigua'

Es farà una tertúlia en el marc de l'activitat 'El Pati Blau', en què es presenten llibres en català escrits per dones

vista-esplugues

vista-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Silvana Vogt, autora de ‘La mecànica de l’aigua’, presentarà la seva obra el 30 de gener a l’associació Espluga Viva d’Esplugues de Llobregat. Vogt, periodista, filòsofa i llibretera, presenta la seva primera obra, un llibre que parla sobre «l’Argentina, el seu país natal, les llibreries, la crisi econòmica i la vida», expliquen des de l’associació.

La tertúlia tindrà lloc a les 20.00 h i s’acompanyarà amb vins, cortesia de l’espai gastronòmic El Tast. A més, un cop s’acabi la xerrada, els assistents podran disfrutar d’un «sopar senzill» si s’hi inscriuen prèviament –el sopar té un cost de cinc euros–.

El ‘Pati Blau’

La presentació del llibre s’emmarca en el programa d’activitats ‘El Pati Blau’ de l’associació Espluga Viva. Es tracta d’un espai de tertúlia literària en què es parla de literatura i es presenten llibres escrits en català per dones.

Notícies relacionades

Aquestes tertúlies se celebren el quart dijous de cada mes, excepte l’agost i el desembre. A més, cada any s’edita un «llibret» amb els escrits que ofereixen les autores participants.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA