NADAL

Esplugues estrena pista de patinatge sobre gel

La iniciativa s'emmarca entre les mesures que pretenen incentivar l'aposta pel «comerç de proximitat» en les compres nadalenques

hielo-aj

hielo-aj

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues impulsa la instal·lació d’una pista de patinatge sobre gel a la plaça Catalunya que funcionarà del 3 de desembre al 7 de gener, els dos dies inclosos. Es tracta d’una de les mesures que tenen per objectiu«animar el període nadalenc»als carrers de la ciutat i incentivar que «el consum propi d’aquestes dates es realitzi en comerços de proximitat», expliquen des del consistori.

La pista, amb unes dimensions de 30 per 14 metres, obrirà tots els dies, a excepció del 5 de gener –amb motiu de la cavalcada dels Reis Mags–, amb horaris diferenciats: els caps de setmana, d’11 a 20.30 hores; els laborables, de 16 a 20.30 i a partir de les vacances escolars, també d’11 a 14 h; el 24 i el 31 de desembre, d’11 a 19 h, i els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, de 17.30 a 20.30 h.

El preu de l’entrada serà de 6 euros, que inclourà el lloguer de patins durant 30 minuts. També es podran llogar guants, que seran obligatoris.

Per a totes les edats

La idea és afavorir l’ús de la pista per a persones de totes les edats i nivells, per la qual cosa hi haurà patins especials i ‘pingüins’ per facilitar la pràctica del patinatge en edats petites, així com grampons per als seus acompanyants.

A més de la pista de gel, del 20 al 24 de desembre hi haurà un tió gegant, i els dies 21 i 22 al matí, diversos tallers infantils.

Enllumenat nadalenc

Els llums nadalencs s’encendran la tarda del 3 de desembre, amb un acte obert al públic a partir de les 18.30 hores a la plaça Santa Magdalena. En la línia de l’any passat, els llums il·luminaran uns 60 carrers distribuïts per tota la ciutat.

Notícies relacionades

Es tracta dels principals eixos comercials, ja que un dels objectius de la il·luminació especial és «crear l’ambient propici per disfrutar de les festes al carrer i efectuar les compres habituals d’aquestes dates sense sortir d’Esplugues», comenten des del consistori.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA