ACTIVITATS EXTRAESCOLARS

Inscripcions obertes per als cursos de natació, música i ceràmica a Esplugues

Els tallers per a joves i gent gran obriran places al setembre i les famílies que compleixin els requisits podran sol·licitar una beca en el moment de la inscripció

aletas

aletas

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Des de principis d’aquest mes ja estan obertes les inscripcions per a les activitats de piscina que s’iniciaran a partir de l’octubre a Esplugues, i que inclouen els cursos de natació i activitat física que es faran al CEM la Plana, tant per a adults com per a nens, que inauguraran el curs el dia 1 d’octubre.

A més, els tallers i cursos que es fan al’Escola de Ceràmica i Pintura començaran el 23 de setembre, i els interessats tenen temps d’apuntar-s’hi fins al 2 de setembre, i podran fer efectiva la matriculació del 10 al 20 del mateix mes, mentre quel’Escola municipal de Música començarà el curs el 12 de setembre.

Els tallers per a joves de l’Esplai Remolí i del Casal de Cultura R. Brillas obriran les inscripcions del 2 al 20 de setembre, mentre que les del Programa d’Animació Sociocultural per a Gent Gran, dirigits a persones més grans de 65 anys, seran del 17 al 26 de setembre.

Notícies relacionades

Per a les escoles de música i ceràmica i pintura, activitats físiques i esplais, les famílies amb ingressos anuals inferiors a 5.218,50 euros podran sol·licitar beques en el moment de la inscripció. En podran consultar la informació en el programa ‘No et quedis a casa!’.

Més notícies de Cornellà a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Natació