DISSABTE PASSAT

L'alcaldessa d'Esplugues denuncia la crema de fotos seves durant la Festa Major local

Segons va publicar Pilar Díaz a través de Twitter, durant la celebració de la Festa de Santa Magdalena també es van cremar fotografies del primer tinent d'alcalde

ajuntament

ajuntament

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa d’Esplugues de LlobregatPilar Díaz (PSC), ha denunciat a través del seu compte personal de Twitter la crema de fotografies tant seves com del primer tinent d’alcalde del municipi, Eduard Sanz, durant la celebració de la Festa Major de Santa Magdalena.

Amb un missatge publicat en aquesta xarxa social, Díaz va condemnar uns fets que, segons l’alcaldessa "taquen la festa" i "no representen l’esperit de pau i harmonia d’una ciutat oberta i cohesionada". "Esplugues no es mereix això", reiterava l’alcaldessa. 

Els fets van passar durant la tercera jornada de la festa major 'petita' de la ciutat, que aquest any celebra el seu 30 aniversari, en una processó celebrada dissabte pels carrers de la localitat del Baix Llobregat. 

Notícies relacionades

Davant de les preguntes formulades per aquest diari, l’únic que l’equip de Govern ha volgut declarar és que "lamenta els fets" però en desconeix l’origen i la motivació, per la qual cosa "no volen donar-los més protagonisme".

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA