CONTENIDORS MÉS ACCESBILES

Esplugues incorpora un miler de contenidors accessibles i camions més silenciosos

Els nous recipients compten amb una palanca lateral per facilitar-ne l'obertura a les persones amb mobilitat reduïda

Els contenidors de vidre incorporen una ranura més ampla per a l'ús comercial, que s'obre amb una targeta identificativa

basuras

basuras

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues compta des d’aquest mes amb un miler de contenidors nous més ergonòmics i accessibles, que incorporen una palanca lateral per facilitar-ne l’obertura a les persones amb mobilitat reduïda, així com amb camions de recollida de residus més silenciosos i menys contaminants. 

La substitució dels contenidors i la renovació de la flota de vehicles, que s’ha anat fent de manera progressiva durant el mes de maig, s’emmarca en la renovació del servei de recollida de residus, fruit de la nova contractació firmada amb l’empresa Valoriza. 

Com a novetat, els nous recipients de vidre (contenidors verds) incorporen una obertura més gran per facilitar-nel’ús comercial, que empleats i propietaris de bars, restaurants i supermercats d’Esplugues podran obrir mitjançant una targeta identificativa.

Notícies relacionades

També s’han renovat els camions per uns que permeten menys consum, contaminen menys, i, a més, redueixen el soroll en les operacions de recollida. Així mateix, el servei de neteja viària també ha millorat la flota de vehicles, amb la incorporació de cinc noves escombradores i tres vehicles elèctrics per repassar l’entorn dels contenidors.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA