NOVES SUPERFÍCIES AL BAIX LLOBREGAT

El Finestrelles Shopping Center d'Esplugues afronta la recta final de les obres

El grup immobiliari belga Equilis estudia invertir 200 milions d'euros en dos nous centres comercials a Catalunya

centre comercial esplugues

centre comercial esplugues

1
Es llegeix en minuts
ACN

La construcció del Finestrelles Shopping Center d’Esplugues de Llobregat, que té previst obrir les seves portes a finals de novembre amb 40.000 metres quadrats, afronta la recta final després de 20 mesos de treballs i d’una inversió de 120 milions d’euros.

El seu promotor, el grup immobiliari belga Equilis, calcula que donarà feina a més de 500 persones. Víctor Gómez, conseller delegat d’aquesta firma a Espanya, ha destacat aquest dimecres que el centre es posarà en marxa amb gairebé el 100% de la seva superfície llogada.

La superfície comercial s’estrenarà amb unes seixanta marques de moda –entre les quals hi haurà Zara, H&M i Decathlon–, un gimnàs, un hipermercat Alcampo i una àmplia oferta en restauració.

Dos nous projectes a Catalunya

Així mateix, el grup immobiliari belga ha anunciat que estudia impulsar nous projectes a Catalunya. Víctor Gómez ha explicat que el grup preveu construir dos nous centres comercials amb una inversió aproximada d’uns 200 milions d’euros.

Notícies relacionades

A l’espera que es confirmin els dos projectes, Gómez ha avançat que un tindrà la mida i les característiques del d’Esplugues de Llobregat i que l’altre serà una mica més petit.

Més notícies d’Esplugues