Diada de Sant Jordi

Sant Jordi dona el tret de sortida a les Festes de Primavera a Esplugues

La renovada plaça Santa Magdalena acollirà la Fira del Llibre i de la Rosa i la lectura oberta

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Diada de Sant Jordi a Esplugues serà el punt de sortida de les Festes de Primaveraa la ciutat. Aquesta jornada tindrà com a epicentre la renovada plaça de Santa Magdalena, on se celebrarà la Fira del Llibre i de la Rosa, amb parades de les entitats i la presentació de la recentment constituïda Associació de Dons Escriptores d’Esplugues, qui portaran a la ciutat Carolina Orgillés i Enrique Reyero per a la firma dels seus últims llibres ‘Una nueva vida’ i ‘Contando olas’, respectivament. 

També a la mateixa plaça Santa Magdalena es realitzarà la lectura de textos en llengua catalana que organitza el Servei Local de Català, un taller de punts de llibre i una lectura de poemes oberta a tots a partir de les sis de la tarda.

Un altre espai de la festa seran els jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, on la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues organitzarà un Espai de llibres infantils i també hi haurà els Tallers Infantils per a nens i nenes de l'Espai Municipal de les Arts. A partir de les sis de la tarda, tant als jardins com al Petit Parc de l'Amistat hi haurà contacontes infantil.

D'altra banda, davant de l'Esplai Pubilla Cases de Can Vidalet, a més de venda de roses i de llibres de segona mà, es desplegarà una alfombra floral que serà trepitjada pel gegant Vidalet i per la colla Toc de Foc de la Bòbila.

Finalment, a les set de la tarda, es farà una ballada de sardanes amb la Secció Sardanista de l'Avenç i la Cobla del Baix Llobregat, a la pista de L'Avenç. A més, a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues s'entregaran els premis del 4t Concurs Literari que organitza Espluga Viva.

Notícies relacionades

Com prèvia a la Diada, la Colla de Castellers d'Esplugues, els Cargolins, i els Castellers de Terrassa i de Lleida han celebrat avui diumenge la Diada Castellera de Sant Jordi.

Més notícies d'Esplugues