Solidaritat

Esplugues habilita set punts de recollida per a la campanya 'Joguines per a tots els infants'

Durant el Nadal de 2016 es van recollir 1.600 joguines, que es van repartir a 338 infants

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Esplugues organitza, un any més, ‘Joguines per a tots els infants’, una recollida de joguines perquè el “Nadal sigui un temps de regals per a tots els nens i nenes de la ciutat”, expliquen des de l'Ajuntament. Per contribuir a la campanya, s'han de portar joguines noves, no embolicades, per a edats d'entre 0 i 12 anys.

L'any passat, la recollida va reunir 1.600 joguines, que es van repartir a 338 infants de famílies ateses pels serveis socials. Aquest any es podrà participar en la campanya fins al divendres 29 de desembre i es podran entregar en set punts de la ciutat, entre els quals es troben Esplugues Televisió, Creu Roja, Sastrinyols, la Clínica Ntra. Sra. Guadalupe, el Centre Municipal Puig Coca, L’Avenç Centre Cultural i l'Edifici molí.

A més dels punts de recollida, se celebraran dues activitats solidàries on també es podran portar joguines. La primera, el concert de la Coral Societat Centenària La Coloma, que organitza Creu Roja) i, la segona, l'entrenament i la xocolatada del grup de corredors d'Esplugues Morlacos Team.

Notícies relacionades

La campanya ‘Joguines per a tots els infants’ rep el suport de l'Ajuntament i d'empreses, comerços i entitats d'Esplugues com Nestlé, Unió de Botiguers i Comerciants d'Esplugues, ONG La Nau, Gent Constructiva, Morlacos Team, Arel Home, Perruqueria B&M, Clínica Ntra. Sra. Guadalupe, Creu Roja, Càritas o Associació Cristiana d'Ajuda Social Vida.

Més notícies d'Esplugues