Empresa

Livisto dissenya els seus productes per a la salut animal des del laboratori d'Esplugues

La firma treballa per a 129 països i té 3.500 productes registrats

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Livisto, empresa dedicada al desenvolupament, fabricació i distribució de productes farmacèutics i nutricionals d'alta qualitat per a la sanitat animal, que es distribueixen arreu del món, fabrica des del laboratori situat al seu edifici del carrer Esmaragda, a La Plana d'Esplugues, des de 1984.

Aquest edifici, de tres plantes, també allotja oficines de la companyia, i el 2014 va obtenir una subvenció per fer més eficients les instal·lacions des del punt de vista energètic.

Nascuda fa més de 30 anys amb capital cent per cent català, va ser adquirida el 2012 pel grup alemany AniMedica. Actualment, treballa per a 129 països i té 3.500 productes registrats a tot el món. Un 75% de la seva producció és per a exportació, i el restant 25% per al mercat nacional.

Notícies relacionades

El personal de Livisto valora molt positivament la situació estratègica d'Esplugues, per exemple la proximitat a l'aeroport quan els directius del grup venen a Barcelona. En aquest cas, les instal·lacions d'Esplugues estan més a prop que les de la seu central de l'empresa, ara a Cerdanyola.

Més notícies d'Esplugues