Aplicació mòbil

EspluguesApp reuneix la informació pràctica de la ciutat

Prop de 500 persones s'han descarregat l'eina

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

Prop de 500 persones ja s'han descarregat l'aplicació per a mòbils EspluguesApp, la nova eina presentada per l'Ajuntament en l'última edició de Firesplugues.

Aquesta nova app gratuïta recull informació d'utilitat sobre la ciutat, com l'agenda, les notícies del web municipal, mobilitat, comerç, salut, educació, cultura, seguretat i esports, entre d'altres.

La posada en marxa de l'aplicació s'ha produït arran de l'interès expressat per part de la ciutadania en diversos processos participatius.

Entre altres coses, aquesta eina de comunicació serveix per enviar incidències al municipi, amb la possibilitat d'incloure-hi fotos, i suggeriments, consultar els comerços locals per tipologies amb la seva localització, així com les farmàcies de guàrdia, i fer trucades directes a telèfons d'emergències com el de violència masclista o el CatSalut Respon.

Notícies relacionades

A més, permet accedir directament a altres apps d'interès per a la ciutadania, com la de Seguretat Ciutadana, AMB Mobilitat, Bicibox o Camins Saludables.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Aplicacions