Investigació

Sant Joan de Déu entra a la xarxa europea d'assajos clínics pediàtrics

El projecte té com a objectiu desenvolupar eines específiques per realitzar aquesta mena de proves

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La Unitat d'assajos clínics de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues participa en una nova xarxa europea, la Pediatric Clinical Research Infraestructuri Network (PedCrin), per a la realització d'assajos pediàtrics no comercials.

El PedCrin és un projecte coordinat pel European Clinical Research Infraestructuri Network, que agrupa més de 20 xarxes nacionals i que té com a objectiu desenvolupar eines específiques per als assajos clínics pediàtrics i neonatals.

La finalitat del projecte és construir la infraestructura i eines que facilitin el desenvolupament dels estudis facilitant el reclutament de pacients a nivell europeu i proporcionant tots els recursos que permetin el treball a nivell multicentre.

Notícies relacionades

L'Hospital Sant Joan de Déu liderarà un dels cinc grups de treball, que es desenvolupen durant el projecte i que es basa en dos àmbits d'actuació, la comunicació relacionada amb l'activitat científica de la xarxa, i l'educació i l'apoderament dels pacients en les diferents fases dels assajos clínics que es portin a terme a través de la xarxa.

Més notícies d'Esplugues