Solidaritat

La caminada solidària Magic Line commemorarà els 150 anys de Sant Joan de Déu a Barcelona

La quarta edició de la carrera solidària incorpora un recorregut de 15 quilòmetres que surt des de l'Hospital a Esplugues

fotonoticia 20170113155231 640

fotonoticia 20170113155231 640

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / ESPLUGUES

La Magic Line, la carrera solidària per les persones en situació vulnerable, se celebrarà aquest any el 5 de març i incorporarà un recorregut de 15 quilòmetres amb sortida des de l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues per commemorar els 150 anys de presència de l'ordre hospitalària a Barcelona.

D'aquesta manera, la iniciativa solidària vol recordar que el 1867 l'Ordre Hospitalària de Sant Joan de Déu va reprendre la seva activitat a la ciutat de Barcelona obrint un hospital per a nens al carrer de Muntaner finançat amb donacions de particulars i voluntariat, segons expliquen des de l'organització de la Magic Line.

Així, als tradicionals recorreguts de 10, 20, 30 i 40 quilòmetres de la Magic Line se'ls suma aquest any un recorregut de 15 quilòmetres que sortirà des de l'Hospital de Sant Joan de Déu d'Esplugues.

La Magic Line, que arriba a la seva quarta edició, és una caminada solidària que protagonitzen equips d'entre 5 i 20 persones, que fan accions de captació de fons per a assolir un repte solidari, com a pas previ a participar a l'activitat.

Notícies relacionades

La totalitat dels fons captats pels equips es destina als programes socials dels 11 centres de Sant Joan de Déu a Barcelona i entitats properes, per als col·lectius amb els quas treballa la institució com són les persones sense llar, salut mental, discapacitat intel·lectual, dependència i infància.

Més notícies d'Esplugues