Festival

'Duendes con arte' celebra a Esplugues una edició en benefici del Sant Joan de Déu

Los Sobraos encapçalen el cartell d'una jornada plena d'art, flamenc i solidaritat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

L'Associació Benèfica i Cultural d'Esplugues Gent Constructiva organitza una nova edició del Festival Flamenc ‘Duendes con arte’ a Esplugues, en benefici de l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.

Al cartell d'aquest any, destaquen les cançons fresques i amb molt ritme de Los Sobraos, així com de Brises, Naranjo, El Sandro, Chocano i Dkarajo, a més d'“alguna altra sorpresa”, segons exposa l'organització.

Els concerts es duran a terme en el marc de la Festa Major el proper 18 de setembre al Parc de la Solidaritat a partir de les sis i mitja de la tarda.

Gent Constructiva compta amb la col·laboració de CCA Plaza Macael, l'Associació de Veïns de Can Vidalet, la de Can Clota i la Unió de Botiguers i Comerciants d’Esplugues, a més del suport de l'Ajuntament d'Esplugues.

Notícies relacionades

L'objectiu principal del Festival és consolidar-se per aconseguir fons econòmics significatius que permetin ajudar l'Hospital Sant Joan de Déu, així com realitzar una campanya de conscienciació per fomentar i promocionar la seva tasca.

Més notícies d'Esplugues