Una promoció fa dubtar si l'espluguina Mercedes Milá deixarà 'Gran Hermano' realment

El vídeo fa pensar en una estratègia per incrementar l'atenció de l'audiència

 

  / GOYO CONDE / MEDIASET

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / ESPLUGUES

Els dubtes sobre si l'espluguina Mercedes Milà deixarà realment de presentar Gran Hermano s'incrementen els últims dies després que es filtrés un vídeo promocional de la nova edició en què s'escolta la veu de la presentadora.

D'aquesta manera, el vídeo avança la temàtica que definirà la nova edició del reality, que consisteix en l'engany, la qual cosa ha despertat les sospites del públic i les xarxes socials s'han omplert de comentaris carregats de teories sobre les quals preval que la veritable presentadora serà Mercedes Milá, i el format del programa ha intentat enganyar amb la notícia que Jorge Javier Vázquez serà el substitut de la d'Esplugues de Llobregat, segons recull FórmulaTV.

Al vídeo, una veu en off  narra: "Mentida: expressió o manifestació contrària al que se sap, es creu o es pensa. Ni et refïis de res ni de ningú perquè..." i a continuació apareix Jorge Javier i diu que "La gent menteix moltíssim". Després d'això, apareix Milá pronunciant "Estic desitjant conèixer-te", la frase amb què va finalitzar GH16.

Notícies relacionades

Aquesta no és la primera vegada que la polèmica sorgeix al voltant del reality show, ja que en l'última edició, que tractava sobre guardar secrets entre els concursants, també es va sembrar el dubte, especialment pels concursants Han i Aritz, amb els quals s'especulava que ja es coneguessin abans del concurs i fins i tot que tinguessin una relació sentimental, i per Maite i Sofía, que es dubtava de si en la vida real eren mare i filla.

Més notícies d'Esplugues