L’actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol tanca el fitxatge del central César Montes i busca «més qualitat i quantitat»

  • «La millor manera d’acabar l’any és guanyant al Barça al Camp Nou», assegura Mao Ye, el CEO del club blanc-i-blau.

L’Espanyol tanca el fitxatge del central César Montes i busca «més qualitat i quantitat»

RCDE

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

El primer reforç de l’Espanyol s’anunciarà en les pròximes hores. El central mexicà César Montes, desitjat pels periquitos des de l’estiu, es convertirà en jugador blanc-i-blau procedent del Monterrey, amb qui només falta tancar els últims serrells. El defensa mundialista, de 25 anys, no serà l’únic. La direcció esportiva treballa per cobrir «altres debilitats», com ha anunciat aquest dijous Mao Ye, el CEO del club blanc-i-blau. Un porter, un lateral dret, un pivot i un extrem són les posicions més necessitades.

«Estem tancant els serrells dels contractes. Si pot arribar per al tió, millor que per Nadal», va apuntar el mandatari blanc-i-blau. La intenció és anunciar el fitxatge aquesta setmana, tot i que no podria jugar el derbi del dia 31, ja que el període d’inscripcions s’obre l’1 de gener.

«Sabem que hi ha debilitats»

En la seva compareixença abans de la Copa, Diego Martínez va demanar pujar el nivell de la plantilla amb els reforços a part de la xifra final d’incorporacions. «Sabem el que necessita l’equip i farem tot el possible per complir les nostres expectatives. Tenim la idea de reforçar diverses posicions, però també l’entrenador i la secretaria tècnica. Sabem que hi ha debilitats i aspectes a millorar», va explicar Mao Ye.

«Volem fitxar qualitat i quantitat. Intentarem invertir el millor possible per aquestes incorporacions. Creiem que hi ha possibilitats d’aconseguir-ho», va reflexionar Mao, que no valora cap venda. Almenys de moment. «Creiem que podem fer coses interessants amb el que tenim», va proclamar.

La realitat del club

Notícies relacionades

Respecte als desitjos per al 2023, el CEO va demanar «molts èxits» tenint en compte la realitat econòmica del club blanc-i-blau. «Si no coneixes la realitat del club, la il·lusió pot ser negativa». El primer objectiu de l’entitat és certificar la permanència i, després, «continuar mirant endavant».

La primera prova a la Lliga serà davant un Barça en principi sense Lewandowski, sancionat amb tres partits. «La millor manera d’acabar l’any seria guanyant el partit», va concloure el dirigent. El club va anunciar que la plantilla realitzarà un entrenament obert per a tots els socis infantils dimecres vinent, el 28 de desembre, a Sant Adrià.

Temes:

Espanyol