Actualitat blanc-i-blava

L’Espanyol acomiada Marc Cabestany, entrenador de l’equip femení

  • Els blanc-i-blaus, que van caure dissabte passat davant el filial del Barça (1-2), són novenes en la Segona Divisió.

L’Espanyol acomiada Marc Cabestany, entrenador de l’equip femení

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol va comunicar aquest dilluns l’acomiadament de Marc Cabestany com a entrenador del primer equip femení de l’entitat. La directora esportiva, Carol Miranda, es farà càrrec de l’equip de manera interina. Les blanc-i-blaves, que van caure dissabte passat davant el Barça B (1-2), són novenes en la Segona Divisió del futbol femení espanyol amb un balanç de cinc victòries, quatre empats i tres derrotes en 13 partits.

La decisió arriba en un curs en el qual s’ha realitzat una «profunda transformació en tota l’estructura», tant en el primer equip com en el planter, per establir «les bases d’un projecte de futur», explica el club periquito en la seva nota. L’entitat reitera que continua «treballant de forma incansable» per «redirigir el rumb del primer equip femení, utilitzant tots els recursos disponibles per lluitar per l’ascens», afegeix.

Pròxim calendari

Notícies relacionades

El pròxim compromís de l’Espanyol serà el 8 de gener en la seva visita a l’UD Granadilla Tenerife B. A continuació frontarà dos partits seguits a Sant Adrià, el dia 15 davant el SE AEM de Lleida i el 22, contra el Còrdova. Amb 19 punts, l’Espanyol es troba a set punts de l’Eibar, líder de la Primera Federació Femenina, i a quatre de la zona de ‘play-off’ d’ascens.

 

Temes:

Espanyol